Ammunta

Toimintaan osallistuminen edellyttää jäsenyyttä.
SOTULin kilpailujen osallistumismaksuihin voit saada seuran tukea, lue lisää alasivulta Kilpailutoiminta ja seuran tuki.

Ampumajaoston johtajana toimii Mari Vähämäki.
s-posti: rahastonhoitaja(at)tamvu.org tai mari.vahamaki@pp.inet.fi

Varuskunnan ampumarata, vuoden 2019 vuorot:
TamVU:n vuoroista pyritään tekemään erillinen kooste.

Liite 4 on SATLSTO:n ohje, Pirkkalan ampumaradan johtosääntö (asiakirja HG1610). 

Merkittävimmät muutokset:
Tietyiltä radoilta ja vuoroilta on poistunut seurasidonnaisuus, tarkoittaen että minkä tahansa vuoroja saaneen seuran valvojalla on käyttöoikeus.
25m pistooliradalla voi ampua .22-kaliiberin aseilla normaalikaudella myös sunnuntaisin, ja kesäkaudella sekä lauantaisin että sunnuntaisin.
50m radalle pääsee ampumaan arkipäivisin heti aamusta, aikavälillä 08-20. Lisäksi normaalikaudella voi ampua myös sunnuntaisin, ja kesäkaudella sekä lauantaisin että sunnuntaisin.

Ampumaradoille saa mennä vain ammunnan valvojan valvonnassa. Seura on ilmoittanut valvojalistansa Lennostoon, ja ainoastaan valvojalistalla olevat saavat Lennoston porttivartiosta avaimen seuran vuorolle. Jokaisen ratoja käyttävän olisi syytä tutustua myös ampumaradan johtosääntöön, tiedosto on ladattavissa sivun alalaidasta.

Ratojen ympäristölupa vaatii, että laukausmääriä seurataan. Laukausmäärät voi kirjata liitteen 2 mukaiseen taulukkoon. Johtosäännön päivityksessä laukausmäärien kerääminen mahdollisesti tarkentuu, joten asiasta annetaan vielä erillisiä ohjeita ennen kuin ulkoratakausi käynnistyy.

Osmonmäen ampumarata:
Radan käyttöperiaatteet ovat tiedostossa "TamVU ampumajaoston ohje.pdf"
ĉ
Tamvu pääjärjestelmävalvoja,
23.2.2016 klo 11.57
Ċ
Tamvu pääjärjestelmävalvoja,
23.2.2016 klo 11.58
Comments